Vi vet att det inte räcker med bra golfbanor och bra golfträning. Fantastisk mat, god service och bra viner är minst lika viktigt för våra gäster. Vi vill därför erbjuda er en exceptionell vecka där vi kombinerar både golf och mat i världsklass. Vi spelar och tränar under ledning av PGA tränaren Daniel Olsson och Stjärnkockarna Stefano Catenacci & Karl Ljung lär oss om mat och dryck samt tillagar tre fantastiska middagar. Golfträningen under veckan är naturligtvis frivillig, för den som istället önskar att uppleva byn Pilos, en fantastisk medelhavspärla, bada i havet, vara på anläggningens härliga SPA eller bara njuta av den avkoppling Costa Navarino har att erbjuda får chansen till det.

”A tastefull experience” är för oss kombinationen av god mat, fantastisk golf, goda viner och träning med likasinnade. Med detta i åtanke har vi blandat in Sveriges bästa kockar, sommelier och golftränare just för att höja värdet och skapa ett unikt koncept. Målet med resan är att bli en bättre vinprovare, säkrare golfare och några gastronomiska höjdpunkter rikare.

Varmt välkomna!
Karl Ljung                Stefano Catenacci              Daniel Olsson
Stjärnkock                Stjärnkock                           Golf Pro

The Westin Resort i Costa Navarino ligger i en grönskande sluttning invid en underbar sandstrand längs med Joniska havet. Tre olika restauranger, som serverar grekiska, internationella och lokala rätter, samt en grillbar vid poolen och en amerikansk restaurang erbjuder gästerna ett brett och varierat utbud av kulinariska läckerheter.

Stranden och de många poolerna med egna barer, tillsammans med en mängd sällskapsområden, ett bibliotek, stora områden med utomhussittplatser erbjuder goda möjligheter att koppla av eller bara njuta av den fantastiska utsikten.

Flera platser på Unescos världsarvslista ligger alla inom köravstånd. inklusive den berömda Olympia, Mystras och Apollo Epikuros-templet, liksom Ancient Messini och Palace of Nestor.
5 km bort ligger också den världsberömda stranden Voidokilia Beach.

The Westin Costa Navarino har 445 vackert inredda deluxerum, familjerum och sviter, från 40 till 80 kvadratmeter med vyer över golfbanorna, havet och poolerna. Här finns rymliga terrasser eller balkonger med loungeområden och de flesta enheter har egen pool på bottenvåningen.

The Dunes Course ger en härlig linkskänsla på hålen som spelas nära havet och övriga hål speglar ett mer typiskt grekiskt landskap med oliv- och citrusodlingar. Golfbanan präglas av stora böljande greener, breda fairways och djupa potbunkrar.

The Bay Course spelas längs med havet, flodbäddar, och skogsdungar vilket skapar slående kontraster och ger en dramatisk och minnesvärd golfrunda.

Flyg Sthlm – Kalamata t/r inkl skatter, bagage och handbagage
7 nätters boende i deluxe rum med fin utsikt
7 Frukostar
Transfer till och från flygplatsen med champagne som välkomstdrink på Kalamata flygplats
2-rätters lunch varje dag inklusive dryck (vin/öl)
After golf (vin/öl)
8 timmar golfskola med Daniel Olsson
4 gourmet middagar signerade Stefano Catenacci, Karl Ljung & hemlig gästkock inklusive dryck.
2 middagar inklusive dryck på anläggningens restauranger
Öppen bar varje kväll i 2 timmar efter middagarna (vin/öl)
3 st vinprovningar med Somelier Niklas Löfgren
Matlagnings skola med Stefano Catenacci & Karl Ljung

Costa Navarino
26°
några moln
fuktighet 50%
vind 1m/s O
H 27 • L 20
25°
Tis
21°
Ons
23°
Tors
24°
Fre
24°
Lör
Weather from OpenWeatherMap

Lämna klubborna hemma!

På Costa Navarino kan du låna fina klubbor från Taylor Made. Säg till när du bokar så bokar vi ett set som passar dig. Du slipper då avgiften för golfbagstransporten och inte minst, du får mindre att bära!